Cuenta de usuario
Mis correos
Acceso
Acceso
¿Olvidó su contraseña?
DEMO (Muestra)
Regístrese
Tema de discusión nuevo
* Datos requeridos
Por favor, ¡publique sólo información correcta relacionada con el tema del portal!
¡Se eliminarán los mensajes de acoso, abuso u ofensivos!
Nombre
Categoría
Discusión general
Título / asunto de la contribución
Texto de la contribución
> Skutečně spékání peletek může způsobovat podíl kůry ve > výchozí surovině. Tomu se dá jednoduše zabránit použitím kotle > s kvalitním řízením spalovacího procesu. Tím mám na mysli > systém, který nedovolí, aby teplota ve spalovací komoře stoupla > na hodnoty, při kterých dochází k měknutí a i případnému > tečení popelovin, což je, podle mého názoru, pravým důvodem > spékání. Takovým kotlem jsou např. výrobky německé firmy HDG > Bavaria
Imagen / Anexos
(max. 2 MB) - Jpg, Png, Pdf
Descripción del anexo
Texto informativo descrito en figura/anexo
ENVIAR